fredag 3 oktober 2014

Lapsed

 Tänane öö oli ikka kole, pea iga täistund sai ära nähtud, neiu ärkas kogu aeg , kaks korda isegi nutuga, mis on tema puhul väga väga harv juhus, tavaliselt ärkab ta üles, hakkab siis ohkima ja puhkima, siplema ja voodit väristama, kuid ei nuta. Kui ma piisavalt kähku ei ärka, siis hakkab hakkab veits kõvemat häält tegema, kuid ei nuta... Alumine ige on punnis ja kaks hammast kumab läbi, eks need piinavad teda!

Tegeleme siin juba kuu aega toidu maitsmisega ja neiu pole eriti rahul, ta on ikka tõeline tissikas, täpselt nagu poissgi oli. Kuid täna oli mu meelest väike läbi murd, kui neid Hellas Kitchen pallikesi talle andsin, siis tegi suu ilusti lahti, võttis pallikese suhu ja tegi täitsa närimise moodi liigitusi suuga. Tean, et see kõlab naljakalt, aga no ta ajab tavaliselt kõik kraami keelega välja ja täna sõi kaks korda neid ja kokku umbes 15 pallikest, iga kord kui uue palliga suule lähenesin, siis rabas mu käest kinni, suunas enda suu juurde, tegi suu lahti ja ampsas palli ja sõi selle ära. Enne käis meil nende söömine nii, et iga kord kui palli suhu talle painin, siis ta püüdis selle keelega suust välja ajada, üldjuhul see tal ka õnnestus, kui siis teist korda sama palli suhu talle panin, siis sai sellega hakkama ja neelas lõpusk alla, aga tänast söömist võib ikka kohe korralikuks söömiseks nimetada. Olime mehega väga uhked :D
Selles pakis on tomati ja juustumaitselised pallid, naljakas on see, et tüdruk eelistab neid tomati omasid, teised lükkas ikkagi aeg ajalt välja suust.. tomati omad läksid kõik kõhtu :)


Väike nali ka tänasest päevast.. Nimelt käsisin poisil rattaga lasteaias järgi täna, tüdruk jäi koju rõdule magama, mees oli kodus. Kui kodu poole väntasin, siis poiss pani hea killu maha..
K : Emme sa sõidad nii kiiresti rattaga, nagu McQuees!
Mul kohe uhke tunne selle peale, mõni hetk hiljem sõidan ühest teisest ratturist mööda.
K: Emme, vaata sa sõitsid sellest onus mööda,(väike paus) ma arvan, et tuul aitas sind!!
Aitäh, ma ütlen :D onul oli täpselt sama tagant tuul nagu minul, aga ikka sain ju temast mööda, aga poiss ei usukunud vist, et emme on nii kiire rattur, kuidu eelnevalt tundus, et kimasin nagu ralli auto..





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar